EmniX Agency |  VAT: 108032751  | MBR: 63163937
email: info@emnix.com  skype:emnix.call phone: +381649180279

Software - Programi

desktop programi i igrice

MP3 Kontroler

slika programa


Program je namenjen za organizovanje i skladisenje podataka o MP3 pesmama u vidu kataloga koji se distribuira korisnicima.Sa ovim programom je olaksano narezivanje MP3 diskova po izboru, i namenjen je vlasnicima valikih kolekcija pesama. Zahteva da pravilno instalirate kontrole koje su neophodne za pravilan rad programa, a upustvo mozete naci u arhivi programa.

Mogucnosti MP3 Kontroler-a su sledece:

  • Dodavanje novih pesama u bazu podataka
  • Kopiranje pesama iz izbora(priprema za rezanje)
  • Izlaz iz programa
  • Informacije o programu

Ako zelite da saznate vise o ovom programu kliknite na link procitaj vise koji se nalazi ispod, ili na link download da preuzmete program!

Pročitaj više

Library Manager

slika programa

Ovaj program ostvaruje funkciju rada u biblioteci. Aplikacija omogucuje korisniku formiranje, upotrebu i odrzavanje baze podataka koja predstavlja skup podataka o clanovima, knjigama i korisnicima.
Mogućnosti pretraživanja,sortiranja,štampanja...
Prilikom startovanja programa nakon pozdravnog ekrana pojavljuje se ekran za prijavljivanje gde je korisnik duzan da unese korisnicko ime i sifru da bi mogao da koristi program.
Podrazumevani podaci su: korisnicko ime "ADMIN" sifra "ADMIN" sve dok se ne promene ili se definise korisnik (vlasnik, radnik). Na ovaj nacin se sprecava neovlascenim licima da pristupe programu bez znanja vlasnika programa ili biblioteke.
Prilikom startovanja programa u "log" fajlu se beleze informacije o korisniku koji se prijavio kao i vreme prijave. Takode se i po zavrsetku rada belezi vreme odjavljivanje korisnika, tako da je vlasnik biblioteke u mogucnosti da kontrolise rad.

Pročitaj više

Kefalo

slika programa

Ovaj problem je sastavio Albert Ajnstajn i rekao da 98% ljudi nije sposobno da resi test. Da li ste medju 2%. Zadatak treba resiti u roku od 30 minuta.
5 kuca je obojeno u 5 razlicitih boja, u svakoj zivi osoba druge nacionalnosti. Tih 5 vlasnika piju odredjeno pice, puse odredjene cigarete i drze odredjene kucne ljubimce. Nijedan vlasnik nema istog ljubimca,cigarete ili pice. Zadatak je jednostavan:Na osnovu 15 podataka treba otkriti ko sta pije ,koje cirarete pusi ,koje boje mu je kuca,kog ljubimca cuva i koje je nacionalnosti. Imate ukupno 3 pokusaja za proveru kombinacije!

Pročitaj više

Poker

slika programa

Simulacija poker aparata sa grafickim interfejsom na srpskom jeziku. Uskoro i mogucnost cuvanja rezultata! Prilicno lak i jednostavan za koriscenje, idealno za ubijanje dosade :)

Pročitaj više

Unit Convert

slika programa

Konverzija 264 razlicitih jedinica razvrstano u 17 kategorija. Mogucnost dodavanja novih kategorija i jedinica kao i izmena postojecih. Moguce je i podesavanje decimalnog zareza i postavljanje precica na cesto koriscene konverzije.

Pročitaj više

Convert

slika programa

Program je namenjen za konverziju brojeva iz jednog u drugi brojni sistem.

  • Decimalni (0,1,2,3,4,5,6,7,8,9)
  • Binarni (0,1)
  • Oktalni (0,1,2,3,4,5,6,7)
  • Heksadecimalni (0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F)
Napisan je u PASCAL-u i ako nekog zanima source mogu mu poslati ali samo u edukativne svrhe! Pročitaj više

Serbian Dict

Srpsko - Engleski recnik sa mogucnosti izgovora engleskih reci i tekstova. Baza sadrzi oko 50000 reci i izraza.

Pročitaj više

Adresar

slika programa

Program sluzi za cuvanje,izmenu i manipulisanje podacima u bazi. Moze se koristiti kao adresar sa mnogim mogucnostima. Organizujte na lak i brz način bazu podataka o brojevima telefona,adresama upisanih članova. Navigacija kroz program je veoma jednostavna i baza se može menjati i pretraživati.

Download